Pro základní funkčnost, zpříjemnění používání webu, analytické účely a v případě udělení souhlasu také pro účely cílení reklamy využíváme soubory cookies. Nastavení vlastních preferencí cookies můžete kdykoli upravit odkazem ve spodní části stránek.

 

 


Úvod » <b>OSTATNÍ ZBOŽÍ</b> » Potravinové doplňky » Cukrářské droždí - AMONIUM UHLIČITAN AMONNÝ 65 g


        

Cukrářské droždí - AMONIUM UHLIČITAN AMONNÝ 65 g

Cukrářské droždí

VÝPRODEJ

Poslední kusy

 

Skladem: 2,00 ks
Dostupnost: skladem
Doba dodání Zboží Vám můžeme doručit již 25.07.2018 do 15:00.
Stačí, když zboží objednáte nejpozději dnes do 12:00
Číslo produktu: 8595119100045
Objem: 65 g
EAN kód: 8595119100045
Cena:
9,00 Kč ( Nejsme plátci DPH )
Hlídací pes:
Hlídací pes

do košíku:
  ks  
Objem: 65 g

Cukrářské droždí amonium

 

Používá se dle receptur k výrobě pečiva-vynikající na zázvorky, perníčky, sušenky, rakvičky - vánoční cukroví

 
 
Cukrářské droždí se při vyšších teplotách (při pečení) mění v plyn, který těsto kypří. Těsto je ihned vhodné ke zpracování, můžete jej však připravit i předem a uchovat v chladu. Při přípravě dbejte, aby i ostatní suroviny byly chladné. Cukrářské droždí smíchejte s moukou nebo studenou tekutinou.
 
Nejčastěji se cukrářské droždí používá při výrobě perníčků, sušenek či rakviček.
 
Mandlové perníčky:
600 g hladké mouky, 35 g cukru, 250 g medu, 150 g nastrouhaných mandlí, 15 g amonia, 4 lžíce vody, 4 lžíce rumu, 1 lžíce tlučené skořice, 1/2 lžičky tlučeného hřebíčku
 
Med a cukr rozpusťte s vodou, vlijte do mouky smíchané s mandlemi a vypracujte těsto. Přidejte amonium rozpuštěné v rumu, koření a znovu dobře propracujte. Vyválejte, vykrájejte perníčky, povrch potřete vodou nebo rozšlehaným vajíčkem a upečte v předehřáté troubě. Nechte několi dnů uležet.
 
Objem: 65 g

NÁZORY A DOTAZY NÁVŠTĚVNÍKŮ

Nebyl zatím přidán žádný názor. Přidejte svůj názor nebo dotaz jako první.

Objem: 65 g
Hlídací pes
Watch DOG


Informovat na e-mail při změně:


       když cena klesne pod

        když produkt bude na skladě


Zadejte Váš e-mail: